Odder Sundhedshus indviet

Odder Kommunes nye, flotte sundhedshus er nu officielt indviet, blandt andet med besøg fra sundheds- og indenrigsminister Sophie Løhde.

Mandag formiddag kunne den røde snor endelig klippes på Vitaparkvej 3. Der blev Odder Kommunes sundhedshus – og dermed bud på det nære sundhedsvæsen - nemlig officielt indviet. Indvielsen blev fejret med taler i et til lejligheden opstillet festtelt, og derefter havde gæsterne mulighed for rundvisning i huset. En af deltagerne til dagens indvielse var sundheds- og indenrigsminister Sophie Løhde, som havde pæne ord med til huset:

”Et nært og sammenhængende sundhedsvæsen er et af kodeordene, når vi skal bygge fremtidens sundhedsvæsen. Derfor får vi også endnu mere brug for at kommuner som her i Odder er fremsynede. Ved at huse en bred mængde af aktører i huset her, styrker man fagligheden og gør at borgerne kan få den bedste hjælp,” sagde hun blandt andet i sin tale.

En af de lokale politikere, som har været med gennem hele processen med at få bygget sundhedshuset, er Finn Thranum, der også er formand for Udvalget for Sundhed og Voksne. Han var i sagens natur en glad mand, og meldte Odder Kommune klar til at bidrage til fremtidens sundhedsvæsen.

”Odder Kommune er klar til at være spydspids og deltager gerne i pilotprojekter, som kan være med til at udbygge det nære sundhedsvæsen. Det kan vi med vores nye, flotte sundhedshus. Så tak til forvaltning, personale, læger, frivillige – til alle, der har været med til at gøre projektet til virkelighed,” sagde han.

Udover ministeren og udvalgsformand, holdt borgmester Lone Jakobi, 1. næstformand i Regionsrådet Hanne Roed og praktiserende læge Bruno Melgaard også taler. Herefter var der rundvisning i sundhedshusets fire etager.

Sundhedshuset er et af de største anlægsprojekter i Odder Kommunes historie med blandt andet træningscenter, lægeklinik og 18 sengepladser på akut- og korttidsafsnit. Du kan læse meget mere om byggeriet på odder.dk/sundhedshus.

Video fra indvielsen

Lone Jakobi og Sophie Løhde klipper snoren til den officielle indvielse af Odder Sundhedshus
Klik på billedet for at afspille videoen. Filmen vises på Youtube

Du kan se billeder fra dagen i galleriet herunder